Ofte stillede spørgsmål

Hvornår afvikles løbet?

Lørdag d. 03. oktober 2020 fra kl. 09.30.

Hvornår starter salget af billetter til løbet?

Salget starter d. 1. december 2019 kl. 12.00.

Hvor gammel skal man være for at deltage?

Du skal fylde 15 år i det år løbet afvikles. Så fylder du 15 år på løbsdagen, må du gerne deltage.

Kan man deltage selvom man er under 150 cm høj?

Du kan sagtens gennemføre på trods af højden. Vi oplever at rigtig mange hjælper hinanden, også selvom man ikke er på samme hold. Ta bare trygt med og få en fed oplevelse.

Skal man deltage I hold?

Nej, du kan deltage individuelt eller på et hold.

Hvor mange er man på et hold?

I kan være fra to Ladies, til lige så mange som I kan samle.

Hvor lang er ruten?

Den er ca. 8 km. Lang.

Hvad er Ladies Mud Race for en slags løb?

Løbet er en blanding af OCR, et løb med forhindringer, et trailløb, et løb på stier og et offtrailløb, hvor man løber uden for stier. Det er et løb kun for kvinder. Det er egnet til dig som ikke har prøvet det før, men vil også udfordre rutinerede OCR løbere.

Skal man kunne svømme for at deltage?

Nej, man skal ikke kunne svømme. Det er muligt at vade igennem vandet. Mange vælger at svømme fordi det er lettere.

Hvilket tøj vil I anbefale man har på til løbet?

Sørg for løbesko med en god terrængående sål – fx en trail‐sko. Dertil kan lange løbetights og langærmet trøje anbefales. Har du sarte hænder, medbring et par tætsiddende arbejdshandsker. Og husk nu lige at snøre løbeskoene rigtigt godt, hvis du vil undgå at skoen bliver siddende i mudderet.

Hvilken form skal man være I for at kunne gennemføre?

Dette løb er særdeles egnet til førstegangsløbere, men vil med sikkerhed også udfordre mere rutinerede løbere. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem. Vi har fokus på at give en god oplevelse, hvor alle sanser og muskler bruges.

Hvor lagt er der fra P-pladserne til stævnepladsen?

Der er mellem 0 til 0,5 km.

Kan jeg få opbevaret min bagage?

Ja, der er bemandet bagageopbevaring. Der vil altid være officials til at passe på bagagen. Bagagen bliver ikke låst inde.

Jeg har fejl i tilmeldingen hvad gør jeg?

www.sportstiming.dk/faq kan du se hvad du selv kan gøre - Log eventuelt på din profil og foretag dine ændringer

Hvornår kan jeg hente start numre?

Du kan hente start numre fredag 11. september mellem kl. 16 – 18 og på løbs dagen fra kl. 09.30. Start numrene hentes I Informationsteltet på stævnepladsen

Hvordan efter tilmelder jeg en, eller flere, til mit hold?

Ved tilmelding skal du skrive jeres holdnavn, så sørger systemet for at I kommer på samme hold. BEMÆRK: det er vigtigt at holdnavnet staves ens.

Hvordan kan jeg komme på mine veninders hold?

Ved tilmelding skal du skrive venindernes holdnavn, så sørger systemet for at I kommer på samme hold. BEMÆRK: det er vigtigt at holdnavnet staves ens.

Jeg er kommet til at skrive forkert I tilmeldingen, hvordan får jeg det rettet?

Du har fået tilsendt en bekræftelsesmail da du tilmeldte dig. Deri finder du et link, hvor du kan rette i dine informationer.

Jeg er tilmeldt og har betalt for løbet, men jeg har ikke modtaget en bekræftelse!

Du skal naturligvis have en bekræftelse - gå ind på www.sportstiming.dk/kvitteringer og få gensendt dine kvitteringer. Virker det ikke så skriv til os på aabenraa@ladiesmudrace.dk så får vi bragt orden på tingene.

Kan jeg så flytte min billet til en anden by?

Det korte svar er nej. Løbene i de andre byer er individuelle løb. Vi samarbejder kun med hjemmesiden. Men du har naturligvis mulighed for at sælge din billet og købe en ny billet til en anden by. Du kan også deltage i enten Fredericia eller Århus og Odense og Hillerød, det er nemlig på forskellige datoer. Du kan også vente til næste år og så vælge en ny by. Hvem ved måske kommer der flere byer med til næste år :-)

Hvor på tøjet sidder logoet?

Logoet sidder på ryggen. Se eksempel under tilmelding.

Kan jeg nå at købe tøj, efter jeg har betalt for løbet?

Da vi samler bestillinger og der er leveringstid for at få dem frem, kan du kun bestille løbe tøj frem til 1/6. Løbetøj bliver udleveret på løbsdagen.

Hvordan sælger jeg min billet?

Vi vil anbefale at du sælger den på begivenheden (på Facebook). Ladies Mud Race har intet med det økonomisk mellemværende at gøre.

Jeg har solgt min billet, hvordan ændrer jeg navn på billetten?

Når du har fundet en køber kan du via det medsendte ændringslink i din bekræftelsesmail, rette oplysninger fra dine til købers. Skulle du få problemer eller har spørgsmål kan du skrive til os på aabenraa@ladiesmudrace.dk

Jeg er blevet tilbudt en billet, hvordan kan jeg se om vedkommende er tilmeldt? Bare så jeg ikke snydes.

Du kan gå ind på www.sportstiming.dk/event/6995 Under ”deltagere” kan du se hvem der deltager.

Jeg har fået tilbudt en billet, kan jeg ændre den så jeg kommer på et andet hold?

Du kan via ændringslinket som var med i din bekræftelsesmail ændre holdnavnet, således du kommer på et andet hold. Skulle du få problemer eller har spørgsmål kan du skrive til os på aabenraa@ladiesmudrace.dk

Jeg har købt en billet inkl. tøj af en veninde, men tøjstørrelsen passer ikke til mig, kan jeg ændre på størrelse og farve?

Ja, du kan gå ind på ændringslinket som var med i din bekræftelsesmail, og frem til den 1. juni 2020, ændre størrelse og farve på din T-shirt.