<

Ladies Mud Race

Er du klar?
Aalborg Firmaidræt præsenterer for trejde gang Ladies Mud Race…!!!

Løbet giver de traditionelle kvindeløbe baghjul. Der er lagt i kakkelovnen til en eftermiddag med individuelle og fælles oplevelser, hvor du får brug for girlpower, koordination, vilje og beslutsomhed.

Hvis du har det, byder vi velkommen søndag den 4. oktober 2020 kl. 12.00 til et løb der kommer til at påvirke alle dine sanser.

Løbet afvikles i det militære område ved Nørresundby. Dette trailløb forgår i et naturskønt område, men lad dig ikke narre af skønheden. Området i Nørresundby er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti træt, brugt og godt beskidt.

Som deltager i Ladies Mud Race vil du være garanteret, at vi vil gøre alt for at du får en FED totaloplevelse.

Så værsgo’ piger, kom op på dupperne, når tilmeldingen åbner – der bliver med garanti rift om startnumrene.

Er du nysgerrig
  – så læs mere om løbet på vores undersider.

Wellness til alle
efter løbet

Efter løbet tror vi på, at I er trætte, våde og godt vil ind i varmen. Idet vi står for kvalitet før, under og efter løbet, så er der sørget for at Alle som deltager i Ladies Mud Race har adgang til svømmehal med dertil hørende faciliteter.

Centerets facilliter indeholder Wellnees/relaxafdeling, varmtvandsbassin inde og ude, panoramsauna og Kelosaunaen som er Danmarks største. Der vil også være dampbad, koldtvandskar m.m.

Der vil løbende køre saunagus.

Mulighed for bespisning

Efter et hårdt og udfordrende løb, er det muligt at nyde en omgang aftensmad, da det må være tiltrængt efter et vellykket løb.

Prisen for en gang chili con carne er sølle 50 kr. Det bliver serveret i Nørresundby Idrætscenter´s hyggelige cafeområde, med mulighed for forfriskninger med og uden procenter.

Alternate Text