<

Ladies Mud Race

Velkommen til Ladies Mud Race

I 2020 afvikles løbet d. 12. september fra kl. 12:30. Stævnepladsen bliver lige foran Fredericia Idrætscenter. Der er gode tilkørselsforhold. Der er fine parkeringspladser lige op ad stævnepladsen. Dejlige bad og toilet forhold ved svømmehallen. Mulighed for overnatning ”på pisten” hos Hotel Fredericia og Fredericia Vandrehjem.

Løbet kommer til at påvirke alle dine sanser. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem.

Madsbyparken er er et naturskønt og kuperet område midt i Fredericia. Men lad dig ikke narre af skønheden. Det meste af løbet vil foregå ”Off pist”, området er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Du vil komme igennem eng og skov, sø og sump med leret klistret til kroppen. Alle dine sanser vil blive belastet, lugten af det klamme mudder, smagen af søvand, vabler på hænderne og musklernes udmattelse.

Madsbyparken er et meget besøgt område i Fredericia. Vi vil derfor gøre lidt ekstra for publikum, så de også kan få fornøjelse af Ladies Mud Race. I stævneområdet og i Madsby legeland vil der være kort over forhindringer som er nemme at komme til.

Wellness

Gør det selv wellness (139.- kr. pr. person)

Efter en skøn dag i Madsbyparken, er det tid til at slappe af! Fredericia Idrætscenter tilbyder en lækker gør-det-selv wellness oplevelse.

Fra kl. 15 til 19 åbner de deres wellnessafdeling for deltagerne af Ladies Mud Race. Der venter en masse lækre behandlinger og du bestemmer selv rækkefølgen.

Tilbuddet består af følgende:

  • Lermaske til ansigtet
  • Fodbad med olie og badesalt
  • Savnagus med forskellige dufte
  • Peeling med salt og mandelolie
  • Frisk frugt
  • Snacks
  • Isvand
  • Adgang til svømmehal, badeland, terapi Basin og spabad
Du skal selv medbringe badetøj og håndklæde.

Stævnepladsen

På stævnepladsen henter du dit startnummer. Du kan få opbevaret din bagage i et bemandet telt. Der er omklædning og badefaciliteter. Ved stævnepladsen er der ikke lang til toiletter.

Stævnepladsen vil emme af liv med musik og speak. Der er mulighed for at købe vådt og tørt, mens man sidder og nyder løbets gang.

Tag bare familien med, der er plads til alle.