<

Ladies Mud Race

Er du klar?
Firmaidræt Slagelse præsenterer for anden gang Ladies Mud Race!

Løbet giver de traditionelle kvindeløb baghjul. Der er lagt i kakkelovnen til en formiddag med individuelle og fælles oplevelser, hvor du får brug for girlpower, koordination, vilje og beslutsomhed.

Hvis du har det der skal til, så byder vi velkommen fredag den 14. september 2019 til 8 km., der kommer til at påvirke alle dine sanser. Der er registrering fra kl. 10.00, officiel åbning kl. 12.30 og løbet starter kl. 13.00.

Løbet afvikles på Antvorskov Kasernes øvelsesområde med tilhørende skovområde. Dette trailløb forgår i et naturskønt område, men lad dig ikke narre af skønheden. Området i Antvorskov er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti træt, brugt og godt beskidt.

Som deltager i Ladies Mud Race er du garanteret, at vi vil gøre alt for at du får en FED totaloplevelse.

Så værsgo’ piger, kom op på dupperne, når tilmeldingen åbner den 1. december – der bliver med garanti rift om startnumrene.

Er du nysgerrig
  – så læs mere om løbet på vores undersider.

Tilkøb af mad

Efter et hårdt og udfordrende løb, er det muligt at købe en omgang middagsmad, da det må være tiltrængt efter et vellykket løb.

Alternate Text