<

Ladies Mud Race

Er du klar?
Firmaidræt Slagelse præsenterer for anden gang Ladies Mud Race!

For 2 år siden præsenterede Firmaidræt Slagelse Ladies Mud Race for første gang, og på den korte tid har I sprængt alle rammer, når det gælder antal deltagere.

Sidste år deltog knapt 1.100 kvinder!!

Derfor er vi selvfølgelig klar igen i 2020.

Løbet giver de traditionelle kvindeløb baghjul. Der er lagt i kakkelovnen til en eftermiddag med individuelle og fælles oplevelser, hvor du får brug for girlpower, koordination, vilje og beslutsomhed.

Hvis du har det der skal til, så byder vi velkommen lørdag den 12. september 2020 til et løb på ca. 8 km., der kommer til at påvirke alle dine sanser. Der er registrering fra kl. 10.30, officiel åbning kl. 12.30 og løbet starter kl. 13.00.

Løbet afvikles ved Antvorskov Kasernes øvelsesområde med start på det grønne område bag Svømmehallen.
Adressen er: Sejerøvej 1, 4200 Slagelse

Dette trailløb forgår i et naturskønt område, men lad dig ikke narre af skønheden. Området i Antvorskov er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti træt, brugt og godt beskidt.

Løbet er opmålt til en længde af 8 km, men da et trailløb aldrig foregår i lige linje, vil du kunne opleve at din egen opmåling kan være op til flere km. længere

Som deltager i Ladies Mud Race er du garanteret, at vi vil gøre alt for at du får en FED totaloplevelse, og igen i år har vi arbejdet hårdt for at optimere forhindringerne endnu mere og dermed reducere kødannelserne yderligere.

Så værsgo’ piger, kom op på dupperne, når tilmeldingen åbner den 1. december – det kan være årets bedste julegave, og der bliver med garanti rift om startnumrene.

Er du nysgerrig
  – så læs mere om løbet på vores undersider.

Mulighed for tilkøb

Mad og Drikke

Der er inkluderet en øl/vand i prisen, men efter et hårdt, udfordrende og vellykket løb, kan der være behov for et godt måltid mad, som kan købes på pladsen.

Stor Fælles Fest med Xtreme Mandehørm

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at arrangere en stor fælles fest sammen med deltagerne fra Xtreme Mandehørm i Spar Nord Arena (tidligere Antvorskovhallen) om aftenen. Hold øje med Facebook for yderligere information.

Alternate Text